Anna Nordström - abstrakt kunst
GREEN - abstrakt maleri i grøn og gul

Bestil et maleri

Drømmer du om et unikt abstrakt maleri? Du har måske en væg derhjemme som mangler et billede med en specifik farve? Måske vil du give en unik gave til bryllup eller fødselsdag? Måske mangler du udsmykning til kontoret? 


Hvis du kan ikke finde noget i den rigtige størrelse, stil eller farve bland mine tilgængelige værker, så kan du bestille et maleri!


Jeg kan nemlig rigtigt godt lide at gå og tænke og hygge mig om en opgave nogen har givet mig. Hvis du ønsker det, så tilføjer jeg små personlige elementer/symboler for dig eller den du skal forkæle med et maleri. 

 

Det er noget helt særligt at have et maleri derhjemme som er lavet lige præcis til dig.

Bestillinger foregår på den følgende måde:


  • Du sender en mail med ønskede størrelse, farver og den stil af mine tidligere malerier du godt kan lide.
  • Så skriver eller ringer jeg til dig så vi kan have en dialog om dine ønsker, hvor lang tid det kommer til at tage, og alt det praktiske.
  • Jeg sender et tilbud på mail med pris, og evt. skitse/farveforslag før du endelig godkender bestillingen.
  • Derefter går jeg igang med arbejdet. Det vil tage cirka to til fire uger, afhænge af hvor mange andre opgaver jeg har gang i.
  • Det koster som udgangspunkt ikke mere end et færdigt maleri, så se mine tilgængelige værker for en ide om mine priser.

 

Alle mine malerier er unikke, og den kreativ proces styrer jeg, også ved en bestilling. Jeg kan altså ikke garantere at det bliver præcis som mine tidligere værker. Derfor er der heller ikke købekrav ved bestillinger. Ved meget usædvanlige mål, (for eksempel meget smalt eller meget stort) betaler du dog for udgifter til materiale hvis du ombestemmer dig. Dette vil i givet fald fremgå af tilbuddet. 

 

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at skrive, jeg glæder mig til at høre om dine specifikke ønsker!

green_maleri_bestilling
Annanord.dk-kunst-bestilling-abstrakt-red-on-blue
Annanord.dk-kunst-bestilling-blaa-roed
Annanord.dk-kunst-22
Annanord.dk-kunst-abstraktg-groen-blaa